Go Back   Heavy Duty & Diesel Truck Forum > >

Ford Truck General Forum Place to discuss F-250 series and up!

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 04-21-2012, 11:01 AM   #1
ssgjohnson
Senior Member
 
ssgjohnson's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 128
Rep Power: 7
ssgjohnson is on a distinguished road
Default need assistance.

My truck is blowing the fuse for the gauge cluster repeatedly... at first, no big deal and i just kept popping a new one in. now its getting old. and on top of all that, the other day i let it stay out for awhile and was running errands. all of a sudden, every electronic device in my truck slowly lost power, and then the truck sputtered and died. i have it towed to a shop where he tells me its the alternator... cool beans, thats what i figured. then an hour later, he calls me and says that he popped a new fuse for the gauge cluster, and all of a sudden, the alternator was working properly again. the mechanic is stumped... he called three other mechanics that he knows, and then called two Ford dealers, and no one knows what the hell is going on. any of you got any ideas?
__________________
'03 F250 FX4 - 6" Suspension - 37/13.50 Toyo MT's - 18" Welds - Oregon Ducks Propaganda... WTD!

ssgjohnson is offline   Reply With Quote
 

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump